vakantie-kreta[1]Tijdens mijn laatste vakantie werd ik verliefd. Ik werd er zomaar door overvallen en was totaal niet voorbereid dat dit me zou overkomen.
Nu ben ik in mijn leven vaak verliefd geweest. Kortstondig dat ook en het was niet altijd wederzijds.
Maar dat was het nu wel het geval, de liefde kwam van beide kanten. HIJ, het onderwerp van mijn verliefdheid zat op een terras en daar was ik ook om een hapje te eten. Hij dronk water.
Op een veilige afstand keek hij naar mij en bleef voor het fatsoen net wat te lang kijken.
Ik keek terug en zag een paar prachtige bruine ogen, lieve ogen, hij zag er gezond en vitaal uit, met een leuke bos haar op zijn hoofd.
Nu had ik al eerder sjans gehad op een terras, dat heb je al snel als vrouw alleen in den vreemde, maar dit was anders.
Het leek wel liefde op het eerste gezicht, ik keek ook steeds terug naar hem. En zo zaten we wat stiekem te kijken naar elkaar. Toen ik wegliep volgde zijn bruine ogen mij. Ik draaide me om en ja hij keek nog steeds. Ik kreeg een blij gevoel.
Teruglopend naar het hotel probeerde ik ergens anders aan te denken. Dat viel nog niet mee.
Ik was alleen op vakantie maar niet uit op een vakantie romance, dit weekje vakantie was voor mijn rust na een drukke periode op mijn werk.
Tenslotte was ik al een aardig tijdje gelukkig getrouwd en regelmatig nog verliefd op mijn eigen man. We hadden een monogame relatie om het zo maar te zeggen.
De volgende dag naar het strand gegaan en ja s’ avonds weer een hapje gegeten op hetzelfde terras. Stiekem hoopte ik dat hij er ook weer zou zijn. Dat was niet zo. Ik vond het eigenlijk wel een beetje jammer. Er waren er meer die belangstelling hadden voor mij maar, hij, was er niet en ik liep terug naar mijn hotel.
Hij zat op de stoep voor mijn hotel. Uit de verte zag ik hem zitten hoe wist hij nu waar mijn vakantieadres was?
Wat maakt het uit dacht ik nog. Hij was er en kwam voor Mij! . Ik vergat mijn thuisfront en stapte wat sneller door naar mijn geheime liefde.
Hij stond op en liep wat weifelend naar mij toe.
We gingen samen zitten op de stoep van het hotel. We zaten dicht tegen elkaar aan.
Ik keek hem aan en dacht, Happy, ik noem je Happy.
Op het eerste gezicht werd ik verliefd, ter plekke op de stoep van het hotel in Griekenland.
We zaten een tijdje stil bij elkaar en keken elkaar alleen maar aan, veel woorden waren er niet nodig. Lees verder op Sara haar eigen website!