Yvonne

Yvonne de Haas is mijn derde gastschrijfster. Yvonne volgt -net zoals ik- de cursus ‘Korte verhalen schrijven’ bij de Hobby Academie. Met deze sympathieke Limburgse heb ik een leuke schrijfklik. Yvonne bedankt voor jouw verhaal!

De bonbon workshop

Moederdag 2011. Zoals elk jaar kreeg ik weer een leuk cadeau van zoonlief, en dat al dertig jaar lang.  En elk jaar weer keek ik er naar uit om te zien wat hij nu weer bedacht had.  In zijn jonge jaren maakte hij verschillende creaties op de kleuter- en later lagere school, of  mijn eigen moeder kocht iets, zodat hij dat aan mij kon geven (ik was een alleenstaande ouder, dus er was geen vader die dit kon doen).  Daarna kwam het bloemen tijdperk, en sinds ik een schoondochter heb worden de cadeautjes gevarieerder.  Verder lezen…

 

_TVM9597Mijn tweede gastschrijfster is mijn lieve vriendin Sara. Wij lezen elkaars werk en stimuleren elkaar om te schrijven. Ook zij heeft een eigen website met haar eigen verhalen www.saraschrijfteroplos.nl. Zij heeft een mooi verhaal geschreven over vakantieliefde. Het lijkt erop dat deze vriendin een nieuwe liefde heeft gevonden… Sara bedankt voor het uitlenen van jouw verhaal.

Vakantieliefde

Tijdens mijn laatste vakantie werd ik verliefd. Ik werd er zomaar door overvallen en was totaal niet voorbereid dat dit me zou overkomen.
Nu ben ik in mijn leven vaak verliefd geweest. Kortstondig dat ook en het was niet altijd wederzijds.
Maar dat was het nu wel het geval, de liefde kwam van beide kanten. HIJ, het onderwerp van mijn verliefdheid zat op een terras en daar was ik ook om een hapje te eten. Hij dronk water. Lees verder…

 

 

000 800px-Bricquebec marius - kopieMarius Bamberger is de eerste gastschrijver op mijn website. Hij schrijft beeldend en vol humor over een solex personeelsuitje!

Bedankt voor jouw verhaal, Marius!

Misschien denkt u ‘Marius Bamberger?’ wat komt die naam bij bekend voor. Op google en bijgaande link bricquebec vindt u meer informatie over hem!

 

Collegiale consultatie vs Solex

Ondergetekende had eind juni een personeelsuitje van school. In`t kader van teambuilding en intermenselijke gezelligheid had onze hooggewaardeerde werkgroep feestneuzen een prima idee. We gingen naar het mooie Drenthe alwaar er in Ruinen een x-aantal brommers van het merk Solex voor ons klaar stond. Na de koffie kregen we een leren jas en een ‘willempie’ helm aangemeten. Verder lezen…